Brighten my day.

På grund av det oavvisliga allmänintresset slopar vi det vanliga tramset på den här sidan för att ge plats åt följande VIKTIGA INFORMATION ANGÅENDE TOMTENS EXISTENS.

DET FINNS CA 3 MILJARDER BARN PÅ JORDEN. Av dessa tillhör ca 15% eller 450 miljoner Tomtens målgrupp, det vill säga kristna västerlänningar.

Med ett världsgenomsnitt på 3,5 barn per hushåll blir det ca 128 miljoner hushåll att besöka, med antagandet att det finns minst ett snällt barn i varje hem. Jultomten har, på grund av jordens olika tidszoner och rotation, ca 3,5 timme på sig att jobba, om han reser västerut, vilket ju blir mest logiskt. HAN BESÖKER SÅLEDES 967,7 HEM PER SEKUND.

Det betyder alltså att för varje kristet hem med minst ett snällt barn har tomten ca 1/1000 sekund till att parkera släden, springa ut och hoppa ner genom skorstenen, dela ut julklappar, hoa tre gånger, klämma två snapsar, ta sig upp genom skorstenen igen, i släden och iväg till nästa hus.

Under förutsättning att de hem som ska besökas är jämnt fördelade är det i snitt ca 1km mellan varje hus. Tomten färdas sålunda ca 100 miljoner km, toapauser och andra pauser räknas ej. Med andra ord flyger tomtens släde med ungefär 1000km per sekund, eller 3000 gånger ljudets hastighet.

Som jämförelse kan nämnas att den snabbaste farkost som människan hittills skapat, rymdsonden Helios 2, färdas ca 67km per sekund. (En normal frisk ren kan komma upp i en hastighet av ungefär 30km i timmen).

Om vi antar att varje barn får klappar motsvarande 1kg, har släden en last på 500 000 ton, Tomtens vikt ej medräknad. På land kan en normalstark ren dra ungefär 200kg. Även om vi antar att de speciella flygande renarna kan dra en vikt tio gånger denna, kommer inte släden ur fläcken om inte Tomten skaffar fram CA 360 000 DRAGVILLIGA RENAR. Detta kommer att ge släden en samlad vikt på ca 600 000 ton.

600 000 ton, som flyger med 1000 km per sekund skapar enorm friktion. Detta kommer att hetta upp renarna, ungefär som en meteorit som inträder i jordatmosfären. De två ledarrenarna kommer då att absorbera en energi motsvarande 14 300 trilliarder Joule per sekund, eller 14 300 Watt. LEDARRENARNA KOMMER ATT BRINNA UPP OMEDELBART och de bakomvarande renarna kommer att utsättas för en ljudbang och därefter själva brinna upp.

Alla renarna kommer att möta sina anfäder på mindre än 4,26 tusendels sekund, det vill säga när Tomten når sitt femte hus. Detta är dock hypotetiskt, för då släden accelererar från 0 till 1000km per sekund på 1/1000 sekund kommer alla i släden att bli utsatta för en G-kraft 17 500 gånger större än tyngdkraften. En tomte på ca 150kg (vikten uppskattad efter existerande kopior) skulle naglas fast i bakre delen av släden motsvarande en vikt av ca 3 miljoner kg, vilket ögonblickligen skulle krossa varje ben i hans kropp och förvandla honom till en våt fläck.

Slutsatsen bör bli att om Tomten någonsin levat så är han definitivt död nu.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0