KarneRätt och post-karnevalistisk depression med tentaångest.

Kvällen före helgen efter.
En otrolig helg har det varit, i Karnevalens bästa öltält TORSKFISKE (på temat rätt eller fel, själv orkar jag inte diskutera huruvida det är rätt eller fel att fiska torsk, speciellt inte med överförfriskade barn klockan två på eftermiddagen).
Torsdag kväll var det kvällen-före-picknick, följt av en fredag med allmän spaning med fina vänner och avslut med kokos-daim-glass på stortorget - fantastiskt var ordet!
Lördag förmiddag - första jobbtimmarna, hem en vända och tentaplugga för att stilla samvetet, snabbt tillbaka för att se Salem al-Fakir med älskade Anna, varpå vi lallade runt alldeles teletubbie-lyckliga resten av kvällen :). Avslutade med lite square dance mitt i Lundagård med kära klasskamrater - love it!
Söndag kom, Karnevalståget var fortfarande osett, vilket råddes bot på. Hem en vända innan kvällens jobbpass inleddes. Kanonkul! Vid passets slut 01.30 började världens efterfest, sjukt galet kul! Champagne sputades hejvilt, och öl hälldes över alla och envar. Det var minst sagt kul, även om man vid hemkomst tidig måndag morgon endast blev påmind om nattens eskapader av en svagt, men tappert, lysande lila glow stick. Ja, det och sen förstås öl i håret, i princip en halv öl i vardera skon, champagne överallt annars och blåmärken lite varstans efter två timmars galen bugg!
Det ÄR Salem, jag looovar!


Ingen kommer ihåg en fegis!
Annars.. vad har hänt? Tenta i onsdags, nästa på onsdag igen. I köket har vi lagt om vår diet och skaffat humor. Vi har det nämligen, i min korridor.
Eftersom en bild säger mer än tusen ord anser jag mig nu vara mer än färdig med redogörelsen för maj månad. Det blir inte mer Karnerätt än såhär, med lite Karnevalium, Karnevöl och Karnevaten med sitron/lajmsmak blev detta den bästa helgen på länge!
Återkommer igen i juni. Idag är det bara 40 dagar kvar till avresa till sommarens äventyr :).
Over and out!

Kommentarer
Postat av: Anna

<40 dagar kvar!! Idag laddar jag med att äta Ecuadorianska bananer :D

2010-05-30 @ 15:27:39
URL: http://stenvalls.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0