Pull the banana and push the door.

Don't question, just follow the instructions.

Jag är trött, så ofantligt trött. Men höstmys och isolering känns ändå lockande. Bara vara för mig själv i höstrusk känns välkomnande. Även om det vankas dugga på halva kursen imorgon och jag har svårt att tänka en enda kontinuerlig tanke just nu. Jag har inte kapacitet nog att bry mig. Det är lugnt. Fast inte.

I could take a view like that right now... Tranquil.

Fluid mechanics är ingen favorit just nu, men om fyra veckor får jag ju en ny chans att klara det här. Usch och fy. Dålig disciplin rakt igenom, och likgiltighet inför det. Lite i dvala - men I don't mind. Drifting off to a far away land and staying there is very much appealing.

Over and out.

Droppen.


Mellan Isínlívi och Chugchilan.

Okej, det var droppen. Nu är jag uttråkad igen - ut på äventyr. Sju dagar på samma plats och nu är jag less. Ta mig härifrån. Nära-döden-adrenalin eller bara packstress - GE MIG NÅGONTING SOM KÄNNS.

Det värsta som finns är det här - rastlös men tvungen att sitta still, och plugga av alla meningslösa sysslor. Jag vill bort, hemHem och vartsomhelst och ingenstans.

 

Det tog två dagar mer eller mindre, att falla tillbaka till Lundalivet och hur allting alltid är och alltid har varit. Allt annat är en avlägsen dröm som bleknar exponentiellt med tiden. Helt sjukt. Lite vilsen blir man. Vad gör man? Hur minns man? Och hur ska man dela allt när ingenting går att förklara, ingenting går att göra rättvisa?

 

Hugo & terrified.

 

Hoppa från en bro säkrad med en elkabel, that's the kind of adrenaline I'm craving.

 

Nu är den enda spänningen jag har att se fram emot nästa sövande föreläsning eller frustrerande övning, det eller väntan på något som aldrig någonsin kommer att ske. Det är spänning det, ja herregud. Mitt liv rinner ifrån mig på meningslös förbannad väntan på INGENTING.

 

Nu låter det som att jag är väldigt bitter och tvär, jag vill bara understryka då att jag är väldigt glad att vara hemma, MEN att kombinera det bästa av två världar hade varit lite mer Pangloss, lite mer i min smak. Jag levde lite livsnjutarhelg ändå - med bad i havet och soluppgångsbevakning. Jag kan inte helt bestämma mig för om det är tragiskt eller bara väldigt meditativt att se soluppgången ensam klockan sex på morgonen. Det blir väl vad man gör det till.

 

Jag har fastnat lite för det här livsnjutarkonceptet, ta långa promenader istället för att plugga, hitta björnbär och vara barnsligt glad för det... Små saker som gör det värt. Men jag tycker det är roligast när jag är upptagen med saker, träffar nya människor, ser nya saker - och det är inte jättemycket av den varan just nu, för mycket skola. Kontrasten blir lite för oöverkomligt stor från adrenalin till sömnpiller. Jag jobbar på en strategi för att överleva.

 


Sebastian & jag.

 

Jag borde lägga min tid på vettigheter nu. Jag längtar tillbaka. Det var nog bara det.

Over & out.


Vad mina ögon har sett...


En av de första bilderna från Quito.


Basilisken i Quito, med svindlande trappa.. upp OCH ner. Om jag bara hade vetat vilka höjdutmaningar som väntade mig kommande veckor hade jag kanske inte varit såå uppstressad över detta...


Bestigningen av Cotopaxi - världens högsta aktiva vulkan.


Magnetiska fält?


Picture Perfect.


Finding Nemo.


Djungelfiske i Amazonas.


Ormen som överraskade mig i mörkret...


Herr Nilsson i djungelstaden Tena.


Beautiful Baños.


Canyoning i Baños.


Visiting Virgin of Baños.


Hemlig tvåmannahike med målutsikt över Cotopaxi.


PARAGLIDE!


Waterfallbridge, strong enough for only 5. No jumping or swinging please said the sign...

Mighty waterfall.


Guamotemarknad.


Man blir med hatt.

Frukt och grönt.


Så söt.


Djurmarknad.


Poncho, my dear beloved.


Tjurfäktning.


Vackra bergssjöar.


Inga Pirca-ruiner och las chicas.


Panamahat factory i Cuenca.


Gangster Guayaquil.


JordbävningsGuayaquil tillika...


Montañita - el 'ciudad' de surf. På min allra bästa spanska.


Vackrast.


Morgonpromenad på stranden. Snäckletning och påfåglar på lekplats. Ha'da'! Fint ska de' va'!


Oh yeah. We're good, (extremt subjektiv bedömning förvisso, men good enough).


Blåfot!


Meditation i Isínlívi.


Hike runt vulkankratersjön Quilotoa.


Fina flickor vi mötte på vägen.

Resten av bilderna får väl komma i samband med att jag orkar skriva om sista veckan... Nu är det sent. Imorgon ska det sista av Amazonas tvättas ur mina kläder... det känns lite knas.

The world spins madly on.

RSS 2.0