Day by day

Things on my mind.

Efter en tung jobbvecka med deadlines, möten och förkylning förra veckan inleddes helgen på bästa tänkbara sätt med en riktig urladdning =) Premiär för lerduveskytte och så lite gammalt hederligt kulskytte. Riktigt sugen på att plugga till en jägarexamen nu! Måste bara hitta tiden också...
Sammanfattningsvis har jag de två senste veckorna jobbat hårt på min framtida karriär, och under föregående helg ägnat mig åt att återuppliva min gamla. Det senare vittnar en blå axel om - älskar't! All in all - great success.

Veckan har i övrigt gått i regnets och träningens tecken, så har jag inte varit blöt inifrån så har jag varit det utifrån, nästan konstant. Dagvattenpolicyn ska nu skrivas och det har gått ganska bra hittills. Imorgon, eller snarare inatt klockan fyra, bär det upp till Stockholm för många intensiva timmar av att bara bli varm i kläderna och se om jag fixar att vara biträdande projektledare... Lite nervigt men ganska spännande ändå!
Idag har jag, som den miljöhjälte jag är, upprättat en något provisorisk men fullt fungerande källsortering på jobbet! Månader av hjärtskärande skrotande av plast, metall och kartong - allt i en salig röra - till slut gav de efter för mitt slänga-tomma-juicepaket-i-soporna-trots. Nöjd tjej.
Snart läggdags om jag ska pallra mig upp vid halv fyra... men sen! Ännu en länge efterlängtad helg!

Nåja, nog med min vardagliga göromål och in på de djupare problemen i samhället. Dagens belysta krissituation rör "dagens ungdoms naïva okunnighet och brist på allmänbildning". Idag diskuterade vi chips på jobbet. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta när responsen på teorin att chips ju ändå inte är det absolut sämsta eller värsta man kan stoppa i sig är följande:
"Men det finns ju de här Lantchipsen. De är ju till och med nyttiga. Där står det ju RDI, alltså Rekommenderat Dagligt Intag, på påsen. Så man BEHÖVER ju det varje dag.".
Åh. Lilla vännen. Du skapade just en sällan skådad eufori hos all världens tjockisar, och Biggest Loser går en tuffare säsong än någonsin till mötes.

Godnatt.

RSS 2.0