Milen...

 
 
... på 47:16 blev löputmaningens sjätte av sju pass. Sushi och äpple på det!
 
// H

Löputmaning dag fyra och fem

 
Löputmaning dag fyra betades av redan 07.20 på morgonen. Strax över en mil (10,3km) på ca 49min, snittid ungefär 4:46 min/km. Det får nog räknas som personbästa då jag aldrig av de gånger jag räknat eller använt app sprungit under 5 en så pass lång sträcka :) Men det var tunga ben som krigade sif fram den sjunde och åttonde kilometern... Huvaligen.
 
Därefter vankades några timmar i skolan för att sedan åka hem, packa och förbereda för passinstruerande på gymmet. Trots rekordfå deltagare var det riktigt grym stämning och svettigt blev det! 
 
Dag fem av löputmaning återstår ännu, så trots att kroppen är lite trött finns här ju sådan grym utsikt och omgivning så jag hoppas hinna ge mig ut innan mörkret lägger sig åtminstone :) Jagärenmaskinjagärenmaskinjagärenmaskinjagärenmaskin... 
 

 Uppdatering
 
Jag ÄR en maskin!
 
Det tog en stund men till slut fick det vara nog. Lite kallt var det eftersom solen hann gå ner innan jag tog mig tiden att ge mig ut, men efter en stund är man ju som ganska så varm... Hade inte tänkt springa så långt egentligen men benen kändes ganska pigga så det kändes som en långdistansdag i benen, dock inte i övriga kroppen. Lösningen? Högre tempo, kortare distans ;)
Reslutatet hamnade på 8km och 38min, snitt 4:44 min/km. (Fruktar att siffernörden och tävlingsmänniskan i mig aldrig kommer att låta mig springa långsamt igen...)
 
Tack å hej å trevlig helg!
 
 // H

Löputmaning dag två av sju

 
 
Så, för att övervinna den där envisa mentala bilden att det är jobbigt och tråkigt att springa antog jag i söndags en löputmaning á la Suz
Spring varje dag hela veckan är dealen. Så igår efter Suzannes sjukt jobbiga spinning (tydligen var det bara jag som tyckte det var varmt och inte fick fläkt på mig eftersom det dels kändes som om jag hade termobyxor på mig och dels för att jag efteråt fick kommentarer som "Gud vad du svettas på ryggen!". Inte bara där min vän, inte bara där.) var jag ju helt sonika tvungen att hoppa upp på löpbandet och bara trycka på med lite mer pulsträning. Lite snäll är jag ändå mot mig själv så det blev 16 min och ungefär 3,5km (snitt enligt löpbandet 4:47).
 
Idag efter dagens pass (ja alltså jag måste ju få träna det jag VET att jag tycker är roligt också, vi rationaliserar inte BORT något på grund av den här utmaningen) var det på't igen så att säga. Målet är att lära mig att springa snabbt så jag kan hålla tempo med en pojkvän med långa ben. Om man är lite lurig och läser mellan raderna här inser man att sån typ av löpträning KNAPPT är jobbig alls. Sjukt bra för att ändra min mentala inställning alltså. 7,64km på 35:04 och en snittid på 4:33 slutade det på. Eftersvettas fortfarande I might add. Men det är sjukt vad man kan om man vill och måste, när man tror man är slut har man faktiskt jävligt mycket kvar att ge! Man måste liksom pusha sig den där extra biten för att få endorfinkickarna igen när man tränat ett tag, grymt skönt (efteråt)!
 
Plus att jag har snygga skor. Minus att jag har en ond hälsena.
 
Trevlig tisdag!

RSS 2.0