Nytt år och långhelg.Jag har insett att det är väldigt sällan jag använder egna bilder nuförtiden, mest för att mitt redigeringsprogram slutat fungera och jag är lite för korkad för att lära mig photoshop. Så det blir inte så mycket av det där.

För att uppdatera lite så har jag nu avslutat mitt andra projekt på jobbet, så nu har jag åstadkommit både en dagvattenpolicy och en saneringsplan, lite tufft ändå, även om det låter väldigt torrt och trist. Lite less blir man när folk bara skiter i allt dock. Men jag orkar inte bli en sån som ger upp bara för att "alla andra skiter ju i det". Här ska källsorteras och energisparas och därmed basta. Jag bryr mig inte om att jag är en piss i Mississippi, många bäckar små så ska det gå. Förr eller senare kommer även idioter att följa efter, vare sig de fattar varför eller inte. Vissa går det bara inte att resonera med, so why bother? Lägg energin på något som spelar roll istället. Jag vet vad mitt huvudfokus är, och om det så slutar med att jag inte gjort skillnad på något annat sätt än genom mina egna handlingar så so be it.

Nog om det. Helgen har varit, notera, LÅNG. Min första långhelg sen i oktober ungefär. Eftersom jag fick jobba lite i julhelgen känns det här extra underbart fantastiskt skönt. Sen att jag fick ha min fina fröken på besök var ju bara en extra fin krydda. Tänk saffran. Att jag dessutom fick fylla på dansant livsglädje med henne på gymmet gjorde helgen ännu bättre, särskilt som jag redan hade träningsvärk för att jag inte lärt min att göra chins med min korpulenta lekamen ännu. Tur att det finns ett par starka armar som hjälper till lite ;) Men nu ska jag lära mig! Frustrationen är total när man inte kan utföra en så elementär rörelse som att böja armarna. Det blir min kommande utmaning. Att kalla det nyårslöfte känns lite fånigt, särskilt med tanke på att jag förväntar mig resultat långt snarare än om ett år. Ett år, det är ju helt befängt.

// H

RSS 2.0