Entertain my faith.

Lördagspass gör en gla'! (foto: Suz)
 
Tillbaka i gängorna i söder efter mer än en månads jullov och diverse småförkylningar, det är himla konstigt. Rotlös är bara förnamnet, uppehälle här och uppehälle där snarare än något annat.
 
Träningen är tuff, men smärta är svaghet som lämnar kroppen och förra veckan blev jag jävligt mycket mindre svag kan man säga. Det enda som botar träningsvärk är träning ;)
 
För lite extra motivation och inte minst inspiration sneglar jag lite på eventet A brand new you i Malmö i februari (googla eller läs mer här). Eftersom det är slutsålt tänkte jag istället pröva lyckan i en liten tävling anordnad av träningsgurun Suz och hoppas på det bästa!

Lagom mör efter dagens tre pass och totalt 2,5h på gymmet - sömnbehovet gör sig åter gällande, men innan dess - kvällens låt Twenty One Pilots – Holding On To You.
 
Godnatt!
 
// H

Go hard or GO HOME

 
Första dagen tillbaka i föreläsningssalen (ja, om en stund alltså) börjar BRA. Lyckades koppla telefonen till datorn för första gången på ett halvår, och i lördags fick jag hjälp att fixa de andra egenheterna den haft för sig sedan den var inne på reparation, all cred till tjejen på Tele2! Det enda minuset var väl att alla redigerade bilder försvann (mitt fel eftersom jag inte fattat hur man manuellt sparar dem på dropbox, men nu har jag lärt mig även det den hårda vägen). 
 
Tillbaka i Lund och i det närmaste helt kurerad från min förkylning innebär även ett kärt återseende efter jullovet - GYMMET. Igår blev det strax över 2h träning och just nu upplever jag de underbara sviterna av det ;) Utmaningen att resa sig upp och sätta sig ner är påtaglig, älskar't! Att det dessutom är rena glädjepass gör det hela så mycket bättre, även om den förestående diskningen efter träningen blev så mycket tråkigare i jämförelse...
 
Sore - the most satisfying pain.
 

Omstart

Inledde det nya året med att för första gången framgångsrikt lyckas uppdatera programvaran på telefonen (helt utan varningstrianglar och andra missöden) och dessutom ge mig ut på årets första löprunda. Egentligen gillar jag löpning, med betoning på egentligen. Mellan varven glömmer jag vad det är som hindrar mig från att springa oftare. Efter gårdagens runda på 12,2km och 1:05h med mestadels ett leende på läpparna men efteråt två mastodontblåsor i vardera hålfot är jag återigen påmind. Därför ja. Men man slutar inte när det börjar bli obekvämt, man slutar när man är färdig och inte en sekund tidigare.

Känns som en bra start på året iallafall, 2013 blir kanske året då jag börjar förstå mig på och någorlunda bra kan interagera med teknik och lyckas bli av med de få obekväma momenten i löpningen, eller hittar andra alternativ. Helt okej utblick för de kommande 363 dagarna.

RSS 2.0