KarneRätt och post-karnevalistisk depression med tentaångest.

Kvällen före helgen efter.
En otrolig helg har det varit, i Karnevalens bästa öltält TORSKFISKE (på temat rätt eller fel, själv orkar jag inte diskutera huruvida det är rätt eller fel att fiska torsk, speciellt inte med överförfriskade barn klockan två på eftermiddagen).
Torsdag kväll var det kvällen-före-picknick, följt av en fredag med allmän spaning med fina vänner och avslut med kokos-daim-glass på stortorget - fantastiskt var ordet!
Lördag förmiddag - första jobbtimmarna, hem en vända och tentaplugga för att stilla samvetet, snabbt tillbaka för att se Salem al-Fakir med älskade Anna, varpå vi lallade runt alldeles teletubbie-lyckliga resten av kvällen :). Avslutade med lite square dance mitt i Lundagård med kära klasskamrater - love it!
Söndag kom, Karnevalståget var fortfarande osett, vilket råddes bot på. Hem en vända innan kvällens jobbpass inleddes. Kanonkul! Vid passets slut 01.30 började världens efterfest, sjukt galet kul! Champagne sputades hejvilt, och öl hälldes över alla och envar. Det var minst sagt kul, även om man vid hemkomst tidig måndag morgon endast blev påmind om nattens eskapader av en svagt, men tappert, lysande lila glow stick. Ja, det och sen förstås öl i håret, i princip en halv öl i vardera skon, champagne överallt annars och blåmärken lite varstans efter två timmars galen bugg!
Det ÄR Salem, jag looovar!


Ingen kommer ihåg en fegis!
Annars.. vad har hänt? Tenta i onsdags, nästa på onsdag igen. I köket har vi lagt om vår diet och skaffat humor. Vi har det nämligen, i min korridor.
Eftersom en bild säger mer än tusen ord anser jag mig nu vara mer än färdig med redogörelsen för maj månad. Det blir inte mer Karnerätt än såhär, med lite Karnevalium, Karnevöl och Karnevaten med sitron/lajmsmak blev detta den bästa helgen på länge!
Återkommer igen i juni. Idag är det bara 40 dagar kvar till avresa till sommarens äventyr :).
Over and out!

Som en kalv på grönbete.

Småland, för en månad sedan.

Allt rullar på som vanligt här, eller som vanligt är väl fel att säga. Ja, det är mycket att göra, men det är mycket roligt på gång också, och något så fantastiskt spännande att se fram emot. Så, ja, som en kalv på grönbete är jag allt - speciellt som Trofast återigen är värd namnet! Redo för en tur in the Rape Fields of Scania once again! För oinvigda kan jag försäkra att JA, detta är något att längta efter.

 

Lundavår, sista veckan i april.

Valborg var lite regnigt, vilket fick mig på mitt allra soligaste humör - till mångas förvåning. Det är under extrem misär hos alla andra som tösen skiner upp och glatt basunerar "Efter regn kommer solsken!" på efter förmåga bästa värmländska. "Vi är väl inte så blöta, vi har ju regnkläder! Och jag har ett stort paraply! OCH vi har frukost!!". Hursomhaver makade vi oss inomhus i sann midsommaranda, den här växthuseffekten förstör då alla trevliga högtider. Även om nu Valborg inte klassas som en såpass viktig högtid hos studierektorn att man bör anpassa undervisningen efter studenternas alkoholvanor och således inte schemalägga oss 8-12 denna dag. I ett desperat försök att slippa predika för döva öron tyckte då föreläsaren att vi istället skulle ta med våra alkoholvanor till LTH. Vilket jag tror studierektorn skulle ha funnit än mer opassande. Men det var vad han sa iallafall. "Det är ju bättre att man kommer lite full på en övning än att man inte kommer alls. Jag har inget emot att nån dricker lite." Näe, men det tror jag kära studierektorn har, ser du.

 

Lund, idag.


Jordgubbsmilkshake

Avslut med jordgubbsmilkshake... Det blev en lång och utdragen avslutning... Med ganska många milkshakes... Hur lite som krävs för att man ska få jordgubbscravings? Hur lite du vill. Fantastiskt. Våren kom så fort nu det sista att jag inte alls hann med, över en natt var det plötsligt grönt överallt och blommorna på träden började tappa bladen. Även om jag är lite ledsen över att den bästa tiden på våren alltid lyckas smita mig så fort förbi att jag knappt hinner njuta är jag redo nu. Ge mig sommar!

 

Over and out.

 

H


RSS 2.0