Saturday in the Rapefields of Scania


Världen är Underbar ibland.

Lördagen spenderades alltså med bästa vännen, den tillgängligaste men ändock inte den enda, i the Rapefields of Scania. Att åka på ekologiska exkursioner som student i Lund, med engelska som undervisningsspråk, får ju en alltid att förundras lite extra över språkliga oegentligheter och fenomen... Tänk dig själv att se en ensam man mitt i ett Rapefield. Eller varför inte följande scenario, en första dejt och den andra hälften i fråga räcker över en bukett Rapeflowers - that's when you RUN I tell you! There's a hidden message there not to be further acquainted with!! Att plantera Rapeseeds i trädgården torde också få dina grannar att höja ett eller annat ögonbryn, så för att främja grannsämjan bör detta i möjligaste mån undvikas.

Picknick stod på agendan, den bästa vi hittills åstadkommit. Eftersom bilder säger mer än tusen ord ber jag er hålla till godo med dessa.


Vi såg en stork, jag lovar, även om det inte syns... Ge mig en ordentlig kamera någon!!


Stop and smell the flowers.

Mer får ni inte... idag iallafall.

Over and out ♥

Liv


På något sätt känns det ändå tröstande att det finns något i denna värld som är beständigt,
något man kan lita på.
Att vägen en dag upphör, resan tar slut.

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Livet är så lagom så man blir mörkrädd :)


Mina vackra...♥

Det kommer en ordentlig update snart, med exkursionsbilder - delar av Skåne är faktiskt sjukt vackra! Eller så är det våren, kanske mer troligt ;)

Tack Anna för att jag får nyttja dina bilder ;)

Lundavår


Lundavår.

Jag är dålig på att ta bilder på härligheten som omger en överallt just nu, men jag vill ha en ordentlig kamera som gör motiven rättvisa! Så därav bristen på bildbevis på den fantastiska våren som bara finns och är överallt...
Studiemotivationen blir ju lite lidande, men LTH är ju inte dummare än att de ger oss ekoister små exkursioner att förfriska oss med, hittills har vi fått beskåda moränen Morän och rullstensåsen Rullstensås bland många andra kända, och mindre kända, geologiska bildningar. Imorgon väntar nästa, denna gång nästan i huvudsak ekologiska, exkursion.

Att bo med balkong i söderläge, med full tillgång till sol under dygnets alla soltimmar har ofta och gärna effekten att Heidi antar skepnaden av allas vårt eget favoritskaldjur i sin upphettade, tillagade och förtärbara form. Svep mig med sprit så är jag en gastronomisk sensation förkroppsligad.
Detta tar sig dock mest uttryck i att jag får sova på mage. No worries.


Från Lejlas inflyttningsfest förra helgen. Oroa er inte, jag ska inte göra till en vana med liknande bilder i överflöd.

Hoppas att motivationen till studier ökas nu när det utlovats mest mulet väder i veckan - en liten vädjan till SMHI - don't screw this up!

Valborg i Lund var trevligt och varmt, men första maj satte verkligen kronan på verket!


Jönköpingsvår.

Over and out ♥

RSS 2.0