Som en kalv på grönbete.

Småland, för en månad sedan.

Allt rullar på som vanligt här, eller som vanligt är väl fel att säga. Ja, det är mycket att göra, men det är mycket roligt på gång också, och något så fantastiskt spännande att se fram emot. Så, ja, som en kalv på grönbete är jag allt - speciellt som Trofast återigen är värd namnet! Redo för en tur in the Rape Fields of Scania once again! För oinvigda kan jag försäkra att JA, detta är något att längta efter.

 

Lundavår, sista veckan i april.

Valborg var lite regnigt, vilket fick mig på mitt allra soligaste humör - till mångas förvåning. Det är under extrem misär hos alla andra som tösen skiner upp och glatt basunerar "Efter regn kommer solsken!" på efter förmåga bästa värmländska. "Vi är väl inte så blöta, vi har ju regnkläder! Och jag har ett stort paraply! OCH vi har frukost!!". Hursomhaver makade vi oss inomhus i sann midsommaranda, den här växthuseffekten förstör då alla trevliga högtider. Även om nu Valborg inte klassas som en såpass viktig högtid hos studierektorn att man bör anpassa undervisningen efter studenternas alkoholvanor och således inte schemalägga oss 8-12 denna dag. I ett desperat försök att slippa predika för döva öron tyckte då föreläsaren att vi istället skulle ta med våra alkoholvanor till LTH. Vilket jag tror studierektorn skulle ha funnit än mer opassande. Men det var vad han sa iallafall. "Det är ju bättre att man kommer lite full på en övning än att man inte kommer alls. Jag har inget emot att nån dricker lite." Näe, men det tror jag kära studierektorn har, ser du.

 

Lund, idag.


Jordgubbsmilkshake

Avslut med jordgubbsmilkshake... Det blev en lång och utdragen avslutning... Med ganska många milkshakes... Hur lite som krävs för att man ska få jordgubbscravings? Hur lite du vill. Fantastiskt. Våren kom så fort nu det sista att jag inte alls hann med, över en natt var det plötsligt grönt överallt och blommorna på träden började tappa bladen. Även om jag är lite ledsen över att den bästa tiden på våren alltid lyckas smita mig så fort förbi att jag knappt hinner njuta är jag redo nu. Ge mig sommar!

 

Over and out.

 

H


Kommentarer
Postat av: systeryster

gilla

2010-05-06 @ 20:10:32
Postat av: Anna

Min sköna böna, du stod ju precis utanför Bönan! ;)

2010-05-09 @ 14:08:38
URL: http://stenvalls.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0