Reinkarnation

Hm, figured it was about time...

Statusuppdatering: I Jönköping, så gott som inbodd och hemmastadd igen, med jobb och ingen semester att tala om förrän om ett år.

Men semestern jag lämnat bakom mig innehöll ändå en hel del trevligheter! Vandringssemester i Österrike på temat "Ecuadoriansk sommar", vilket i korthet innebär att temperaturen både inomhus och utomhus åtminstone någon gång under dygnet (vanligtvis den mörka delen men det varierar beroende på antalet meter över havet samt allmän otur) understiger 0*C samt bara högst sällan överstiger 15*C. Dock lyxade vi till det med duntäcken i Österrike - och även om huset, som var byggt av sten givetvis - allt för att kyla lite extra, inte hade någon värme att tala om (till största delen beroende på att jag uttryckligen förbjöd mina föräldrar att vrida upp ugnen på 300*C och öppna luckan...) så nådde alla fyra väggar ända upp till taket. Helt klart ett uppköp - vilken ecuadorian som helst hade skattat sig lycklig! (Vilket jag inte heller var sen att påpeka för min kära mor närhelst hon beklagade sig över kylan. Tur att hon måste älska mig enligt lag.) 


Vilken väg du än väljer så leder den rakt in i dimman... Take home message.

Igår toppades arbetsdagen med träning (tog en sväng in på gymmet bland knuttar och blonderade småflickor som tittade på mig med avsmak och blickar som sa 'Asså.. IUH! Du typ SVETTAS ju! SÅ ofräscht.") och sedan bio med finaste Lisa. Vad titeln än må ge för förutfattade meningar är "Bridesmaids" lätt den roligaste filmen jag sett på år och dagar. Jag tror vi kan summera tiden vi inte skrattade till ungefär tio minuter totalt. En fantastisk kväll och en riktig sommarnatt att cykla hem i. Lovelovelove.

Inte lika pigg på jobbet idag dock. Segt, frustrerande banka-huvudet-i-väggen-motstånd hela dagen. Mentalt utmattad kastade jag in handduken efter att ha åstadkommit exakt ingenting och med höga tvivel på mitt val av yrke... Jag hoppas att det är en tillfällig svacka, men å andra sidan är det ju så det brukar vara. Ups and downs =)

Så jag vräkte ur mig min frustration när jag kom hem, och just som jag började ångra att jag ventilerade detta på min stackars mor - då hon reste sig upp och gick, kom hon tillbaka med en flaska rosé och två stora vinglas. Vad är väl en dålig dag på jobbet om man kan dela en flaska vin i solnedgången?

Innsbruck.

Läggdags då. Träna 07.00 imorgon. SportLife ska bli mitt andra hem i år. So far so good.

.
Over and out

Kommentarer
Postat av: moster I

Trevlig läsning! :)

2011-08-04 @ 22:12:51
Postat av: Anna

Jag läste mitt dagboksinlägg från förra årets 7 aug - jag tror där i fanns 17 referenser till "kallt som fan". Och ändå så längtar en del av mig tillbaka!

2011-08-09 @ 16:39:50
URL: http://stenvalls.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0