My-amiiii

Ja herrejosses vilka sotebrodsdagar tosen haft i Miami!

Underbart hostel med skona manniskor, tio minuters promenad fran stranden (aven om det kanns langre och svetten rinner nar man kommer fram) och bara skon stamning liksom.
Vi anlande fran Key West pa fredag eftermiddag efter att vi lamnat hyrbilen pa flygplatsen i sista sekunden, darifran akte vi kommunalt till South Beach, varmt och gott som allt annat i Florida. Val pa hostellet duschades det och powernapades (vanlig rutin) varefter jag tog en "joggingtur" med min nya rumskompis Lisa. Joggingturen bestod alltsa i jogging i tvaminutersintervaller i 35-gradig varme foljt av powerwalk pa stranden ner till marinan dar vi chillade pa en bank i havsbris med utsikt over downtown Miami innan vi gick tillbaka och drack vin pa hostellet tills ogonlocken foll igen...

Gardagen borjade nastan som dagen fore slutade, med jogging pa stranden efter frukost och sen lite sightseeing och inforskaffande av diverse fornodenheter for att fa ihop min packning for hemresan... Har stora shoppingplaner for NY... Efter det gick vi ner till stranden i nagra timmar, val insmorda for att inte upprepa misstaget fran Key West som vi alla lamnade med en lite mer skar nyans an vi hade nar vi kom... Vad vi noterade nar vi lagt ut vara handdukar var alla valtranade manskroppar och fargglada speedos och treden att sola staende, med span over alla andra valtranade kroppar... Strax darefter sag vi Pride-flaggorna vifta i havsbrisen och konstaterade att vi nog lagt oss pa gay-delen av stranden... Ingen risk att bli uppraggad har inte!

Kvallen spenderades pa hostel och inspaning av Miami Ink studion, mannen i hatt var dar. Joda, lite kandisspaning blir det allt.

Idag, eftersom det var sista soldagen, har vi ocksa spenderat pa stranden, vilket ocksa syns. Det dar med att lara av misstag haller bara i en dag tydligen... Ska bli skont att bara ryggsack imorgon da resan bar vidare mot NY och Norwalk i nagra dagar, sen turistande i NYC tills mitt plan lyfter hemat den 9 juli :)

Kort och intensivt in i det sista nu.

Over and out.

// H

Kommentarer
Postat av: Systeryster

<3 miss you! Kärlek till dig!

2012-07-02 @ 20:28:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0